906 56 246

Felger til personbiler

Med vårt ekstremt store nettverk av forhandlere og merker så kan vi levere det aller meste av høykvalitetsfelger til personbiler. Følgende merker er bare et lite utvalg av hva vi kan levere.

Høykvalitetsfelger utviklet i hovedsak for BMW, Audi, VW og andre VAG-merker. Veeman har et moderne uttrykk på sine felger. Høy finish til en fornuftig pris.

Finn nye felger til din bil fra Rautamo 2018-kolleksjonen. Du kan søke etter felger med bilens registreringsnummer eller via bilmodellene på venstre side. I Rautamos sortiment finner du mange originaltilpassede felger, så du slipper senterringer og kan bruke bilens originale bolter/muttere for montering.

En norsk felgleverandør og felgprodusent. Bilprodukter følger med på trendene og lanserer stadig nye moderne modeller. Bilprodukter har også spesialisert seg på felger med ulik dybde og bredde foran og bak, til fornuftige priser. Og med sitt eget felgmerke ZITO leverer Bilprodukter stilsikre felgmodeller med superfinish og høy kvalitet.

Hos Norgesdekk så kan du søke etter felg ut fra biltype. Olsen Dekk & Felg er forhandler for Norgesdekk og leverer alle felgene i Norgesdekks sortiment.

DEKK OG FELG ER VÅR HVERDAG, VÅR LIDENSKAP OG GENUINE INTERESSE.

Lokalt eierskap - lokalt engasjement

Kontakt oss
906 56 246
man., tir., ons., fre.
08:00 - 16:00
tor.
08:00 - 18:00
lør.
10:00 - 15:00
(Lørdagsåpent i sesong).

Sendes som e-post og lagres av Olsen Dekk & Felg.